Bir Kitabın Gayrıresmi Tanıtımı: Muhammed, Ferruh u Hümā (Ferruhnāme) - İsmail Hakkı Aksoyak (Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi, 2026)
Bu çalışma “Tezcan, S. ve Aksoyak, İ. H. (2021). Muģammed, Ferruĥ u Hümā (Ferruĥnāme). Harvard Üniversitesi Yakındoğu Dilleri ve Medeniyetleri Bölümü Doğu Dilleri ve Edebiyatlarının Kaynakları, 148. (Yayınlayanlar: Cemal Kafadar & Gönül Alpay Tekin) Türkçe Kaynaklar CXLVIII.” künyeli kitabın tanıtımıdır.